Ülkü Ocaklarından Vali Sezer'e ziyaret

Ülkü Ocaklarından Vali Sezer'e ziyaret
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale İl Başkanı Tuner Alp Tekin ve beraberindeki gençler Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'i ziyaret etti.ADAT 2023 HEDİYE ETTİZiyarette, Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Tuner...

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale İl Başkanı Tuner Alp Tekin ve beraberindeki gençler Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'i ziyaret etti.

ADAT 2023 HEDİYE ETTİ

Ziyarette, Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Tuner Alp Tekin, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başta Türk gençliği için hazırlanan, kullanıcılarının dikkatini arttırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek, okuma becerilerini geliştirmek ve göz yorgunluğunu azaltmayı sağlayan ODAK 2023’ü Vali Sezer'e tanıtarak takdim etti. Kırıkkale Ülkü Ocak’ları İl Başkanı Tuner Alp Tekib Ülkü Ocak’ları Eğitim Ve Kültür Vakfı Tarafından Yapay Zeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen ODAK2023 yazılımı; Türk gençliğinin daha hızlı okuması, okuduğunu daha iyi anlaması ve odaklanması için hazırlanmıştır. 2023 Lider Ülke Türkiye' hedefine emin adımlarla ilerleyen Türk gençliğini çağın ötesine geçen bir anlayışla donatmak, geliştirmek, ileriye taşımak için durmak bilmeden çalışıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.