UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ!

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ!
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de düzenlenecek etkinliklerle anılacak. Bundan tam 5 yıl önce, bir demokrasi zaferi, tarihte görülmemiş bir kahramanlık öyküsü...

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de düzenlenecek etkinliklerle anılacak. Bundan tam 5 yıl önce, bir demokrasi zaferi, tarihte görülmemiş bir kahramanlık öyküsü yazıldı. Öyle bir öykü ki, tankın önüne bedenini atanların yazdığı, yüce Türk milletinin ikinci Kurtuluş Savaşı'ydı.

Ülkeyi bölmek, parçalamak, ülkeyi dış güçlerin güdümüne sürüklemek, yok etmek isteyen içeride ve dışarıdaki hain emellere, yüce Türk Milleti canı pahasına unutulmaz bir ders verdi. 15 Temmuz, 250 demokrasi şehidi, onlarca yaralı ve bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi felaketin eşiğinden dönen bu toplumun onur nişanı olarak tarih sayfalarında yerini aldı. Aziz milletimiz, 15 Temmuz darbe girişimine karşı çıkıp, milli iradeye, Cumhuriyete ve demokrasiye sonuna kadar bağlı olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Bu vesile ile bir kez daha tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, şükran ve saygıyla anıyoruz. Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.