ÜRETİM VE İSTİHDAMIN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

ÜRETİM VE İSTİHDAMIN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ
Delice ilçesi ve Çerikli kasabasını ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu;Delice ilçesi ve Çerikli Kasabasını ziyaret eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu yöneticilerden brifing aldı. Bir taraftan Dünya çapında ün yapmış...

Delice ilçesi ve Çerikli kasabasını ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu;

Delice ilçesi ve Çerikli Kasabasını ziyaret eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu yöneticilerden brifing aldı. Bir taraftan Dünya çapında ün yapmış tuz ocakları ile tuz üretim tesislerini gezerek bilgi alan Vali Tekbıyıkoğlu diğer taraftan Delice Hünerli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek üretime katkı sunan kadınlar ile görüştü. Vali Tekbıyıkoğlu, “Üretim ve istihdam odaklı iş gücüne katkı sağlayan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağız” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ilçe ziyaretleri kapsamında Delice ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vali Tekbıyıkoğlu’nu, Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü karşıladı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tekbıyıkoğlu’na, Kaymakam Muhammed Burak Akköz tarafından brifing sunuldu. Brifing çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, belirlenen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi yönünde gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Ardından ziyaretini Delice Belediyesine gerçekleştiren ve Belediye Başkanı Turgut Özdem’i makamında ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu’na, Başkan Özdem tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verildi. Vali Tekbıyıkoğlu, Kaymakam Muhammed Burak Akköz, Belediye Başkanı Turgut Özdem, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile birlikte ilçe değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, 2020 yılında yapılan çalışmaların tamamlanıp tamamlanmadığı, devam ediyorsa ne aşamada olduğu, tamamlanmamışsa nedenleri görüşüldü. Ayrıca güncel sorunlar ve yeni talepler ele alındı.

KADINLARIMIZIN DESTEKÇİSİYİZ

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, 'Delice Hünerli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni de ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Suna Yalçın’dan faaliyetlerine ilişkin bilgi alan ve Kadın kooperatiflerinin önemine dikkat çeken Valimiz Tekbıyıkoğlu, "Üretim ve istihdam odaklı iş gücüne katkı sağlayan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağız” diye konuştu.

TUZ SEKTÖRÜNÜN TANITIMINA AĞIRLIK VERİLECEK

Çarşı içerisinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu'nun ziyareti tarihi Karabekir Konağı, Gençlik Merkezi İnşaatı ve Mayi Tuz işletmesi ile devam etti. Delice ziyaretinin ardından Çerikli Belediyesini de ziyaret ederek Başkan Nuh Şahin’den beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Efta ve Safir Tuz Ocakları Üretim Tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu “Dünyanın en kaliteli tuzunu üretiyoruz ve ilimiz için önemli olan bu sektörün tanıtımına daha da ağırlık vereceğiz” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.