ÜRETİM VE İSTİHDAMIN DESTEKÇİSİYİZ

ÜRETİM VE İSTİHDAMIN DESTEKÇİSİYİZ
Vali Tekbıyıkoğlu Sulakyurt ilçesinde incelemelerde bulunduİlçe ziyaretleri kapsamında Sulakyurt ilçesine giden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ilçe yöneticilerinden çalışmaları hakkında brifing aldı. S.S. Kayalıdere...

Vali Tekbıyıkoğlu Sulakyurt ilçesinde incelemelerde bulundu

İlçe ziyaretleri kapsamında Sulakyurt ilçesine giden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ilçe yöneticilerinden çalışmaları hakkında brifing aldı. S.S. Kayalıdere Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifini ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu “Üretim ve istihdam odaklı iş gücüne katkı sağlayan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağız” diye konuştu.

İLÇE YÖNETİCİLERİNDEN BRİFİNG ALDI

Kırıkkale’nin ilçelerini tanıma ve inceleme programı kapsamında Sulakyurt giden Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nu, Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü karşıladı. Karşılamanın ardından protokol ile birlikte Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tekbıyıkoğlu’na, Kaymakam Vekili Hasan Erdoğan tarafından brifing sunuldu. Brifing çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, belirlenen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi yönünde gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra, Vali Yardımcısı Vekili Ender Faruk Uzunoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Kaymakam Vekili Hasan Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Barış Cücen, Belediye Başkanı İsmail Bildik, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile birlikte ilçe değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, daha önce başlatılan çalışmaların tamamlanıp tamamlanmadığı, devam ediyorsa ne aşamada olduğu, tamamlanmamışsa nedenleri görüşüldü. Ayrıca güncel sorunlar ve yeni talepler ele alındı.

KOOPERATİF KADINLARINI ZİYARET ETTİ

Toplantının ardından Halk Eğitim Merkezi’ne giden Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, merkezde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, SS Kayalıdere Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi'ni de ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Filiz Tamkoç’dan, faaliyetlerine ilişkin bilgi alan ve kadın kooperatiflerinin önemine dikkat çeken Valimiz Tekbıyıkoğlu, "Üretim ve istihdam odaklı iş gücüne katkı sağlayan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağız." dedi.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Çarşı içerisinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Daha sonra, Belediye Başkanı İsmail Bildik’i makamında ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu’na, Başkan Bildik tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verildi. Programın devamında Şeyh Şami Camii ve Türbesinin bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, türbenin tarihi ve bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Tekbıyıkoğlu programın sonunda, Çevrimli köyündeki yapım çalışmaları tamamlanan beton yolda incelemelerde bulundu.  HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.