Ustalar topluluğu eğlendirdi

Ustalar topluluğu eğlendirdi
Kırıkkale Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ustalar topluluğu konseri düzenlendi. Öğretmenevi çay bahçesinde düzenlenen etkinlikte katılımcılar ustalar...

Kırıkkale Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ustalar topluluğu konseri düzenlendi. Öğretmenevi çay bahçesinde düzenlenen etkinlikte katılımcılar ustalar topluluğunun seslendirdiği parçalarla doyasıya eğelendi.

MÜZİK ŞÖLENİ

Kültür Bakanlığı topluluklarından olan Kırıkkale Ustalar Topluluğu Kırıkkale’de konser düzenledi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen konser Öğretmenevi Çay Bahçesinde gerçekleşti. Ustalar topluluğunun Kırıkkale yöresine ait seslendirdiği parçalarla katılımcılar doyasıya eğlenirken, davul zurna eşliğinde halaylar çekildi oyunlar oynandı. Etkinlikle ilgili sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü “Valiliğimiz himayelerinde Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Öğretmenevinde Ustalar Topluluğumuz tarafından gerçekleştirilen Müzik Şölenine gösterilen yoğun ilgi için tüm halkımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.