Uyuşturucuyla mücadelenin yanındayız

Uyuşturucuyla mücadelenin yanındayız
KIRIKKALE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI TUNER ALP TEKİN;Devletin bütün kurumlarıyla uyuşturucuyla topyekun bir mücadele içinde bulunduğunu hatırlatan Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, artan uyuşturucu kullanımına...

KIRIKKALE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI TUNER ALP TEKİN;

Devletin bütün kurumlarıyla uyuşturucuyla topyekun bir mücadele içinde bulunduğunu hatırlatan Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, artan uyuşturucu kullanımına karşı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPIYORUZ

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin yaptığı açıklamada, “Ülkemizde ve ilimizde uyuşturucu kullanımında ciddi bir artış olduğunu gözlemlemekte ve resmi verilerden takip etmekteyiz. Başta üniversite bölgeleri olmak üzere özellikle eğitim öğretim kurumlarının çevrelerine konumlanmış zehir tacirleri, Türk Gençlerini zehirlemekte ve onları birer bağımlı hale getirerek benliklerinden uzaklaştırmaktadır. Başta emniyet güçlerimiz olmak üzere devletimizin bütün kadroları tacirlerle ve bağımlılıkla mücadele ediyorlar. Bu mücadele her geçen gün artmasına karşın, zehir tacirleri de boş durmamakta ve Türk Gençlerini zehirlemeye devam etmektedirler. Ülkü Ocakları gibi toplum yararına olan Sivil Toplum Kuruluşları bu mücadeleye dahil olmakta ve uyuşturucuya geçit vermemek için her türlü fedakarlığı yapmaktadır. İlimizde özellikle Yenişehir bölgesinde uyuşturucu trafiğinin yoğun olduğunu görmekteyiz. Ülkü Ocakları olarak devlet kadrolarımız her konuda olduğu gibi uyuşturucuyla ve bağımlılıkla mücadelede de destek olmaya devam edecektir” diye konuştu.

DEVLET KADROLARINI YALNIZ BIRAKMAK OLMAZ

Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, “Ülkemizde resmi kayıtlara göre uyuşturucu bağımlılığı bulunan kişi sayısı 1990 yılında 381.200 iken, 2016 yılında bu sayı 664.906’dır. Günümüzde ise bağımlı sayısı 2 buçuk milyona dayanmıştır. Hal buyken çocuklarımız, gençlerimiz zehirlenmekte Milli şuurdan yoksun, ahlak yapısı bozuk, örf, adet ve anenelerden uzak bir nesil ortaya çıkmaktadır. Uyuşturucu satmak, uyuşturucu yapmak ve bir kişiyi dahi uyuşturucu batağına çekmek, Türklüğe, Türkiye’ye karşı açık bir savaştır. Bu savaş mücadele edilmesi en zor diyebileceğimiz bir savaştır. Devlet Kadrolarını böylesine bir savaşta yalnız bırakmak olmaz. Ülkü Ocakları olarak gerek tacirlerle mücadelemiz, gerekse bağımlılıkla mücadelemiz en net şekilde devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ

Tekin açıklamasının devamında “Buradan Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı olarak bu zehir tacirlerine açık çağrıda bulunuyorum. Ya bu işi bıraksınlar, ya devletimizin adaletine teslim olup tövbe etsinler yada biz onlara Kırıkkale’yi dar edecek, kendi zehirlerinde kendilerini boğacağız. Özellikle Yenişehir’de olmak üzere şehrimizin birçok noktasında ülkücü kardeşlerim görevde ve tetiktedir. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacak, onlarla bir polis gibi mücadele edecekler. Bir torbacının, 1 gram uyuşturucu madde sattığını görelim ibreti alem için onu kendi zehrinde boğacağız. Bu memleketin yiğit çocuklarını, bir zombiye çevirmenin bedeli neymiş herkese göstereceğiz. Bir elimizde Zülfikar, bir elimizde kalem bekliyoruz, yazmamız gerekeni yazar, çizmemiz gerekeni çizeriz. Türk çocuklarını zehirleyen bir kansız görürsek de Zülfikarımızla uyuşturucu satan o eli keseriz. Kamuoyuna da çağrıda bulunuyorum, nerede tacir görürseniz devletimizin yetkili organlarına bildirin. Başımıza bir iş gelir diyorsanız, Türkün Yuvası, Kutlu Ocağımıza bildirin. Gereğini yapmak Türklük adına boyun borcumuz olacaktır” dedi. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.