Vali Tekbıyıkoğlu'dan geçmiş olsun ziyareti

Vali Tekbıyıkoğlu'dan geçmiş olsun ziyareti
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi’nde meydan gelen yangınla maddi hasar oluşan fabrikaya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİKırıkkale OSB’de Fabrikanın...

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi’nde meydan gelen yangınla maddi hasar oluşan fabrikaya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kırıkkale OSB’de Fabrikanın faaliyetleri içerisinde bulunan kızgın yağ deposunda meydana gelen küçük çaplı bir patlamanın ardından oluşan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı. Jandarma, Sağlık ve AFAD ekiplerinin hazır bulunduğu olay yerine gelen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, fabrika yetkililerinden bilgi aldı. Yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının yapıldığını belirten Vali Tekbıyıkoğlu, “Saat 11.30 civarında ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir Petro Kimya firmasının içerisinde bir patlama ihbarı 112 numaralarımıza intikal etti” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Yangının kısa sürede kontrol altına alındığını belirten Vali Tekbıyıkoğlu “İştigal ettiği alan itibarıyla yanıcı, patlayıcı, parlayıcı üretim yaptıkları için  ekipler anında müdahale etmiş bulunmaktadır. Hem ilimiz kapasitesini hem de MKE A.Ş. ve TÜPRAŞ gibi kurumlarımızın kapasitelerini kullanarak çok kısa bir sürede olay yerine arkadaşlarımız intikal ettiler, yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmalarında bulundular. Zamanında müdahale edilmeseydi olay büyüyebilirdi. Bir kısım maddi hasar var ama hiçbir cana zararın gelmemesi bizi mutlu eden haber oldu. Firma sahibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.