Vali Tekbıyıkoğlu’ndan siyasi partilere iadeyi ziyaret

Vali Tekbıyıkoğlu’ndan siyasi partilere iadeyi ziyaret
Bir süre önce Kırıkkale’deki görevine başlayan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan siyasi parti il başkanlıklarına iadeyi ziyarette bulundu. Vali Tekbıyıkoğlu sırasıyla, Adalet...

Bir süre önce Kırıkkale’deki görevine başlayan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan siyasi parti il başkanlıklarına iadeyi ziyarette bulundu. Vali Tekbıyıkoğlu sırasıyla, Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi  ve İyi Parti İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

İade-i ziyaret programı kapsamında gerçekleşen ziyaretlerde Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mustafa Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu ve İyi Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık tarafından karşılandı. Karşılıklı görüş alışverişi ve sohbet şeklinde geçen ziyarette İl Başkanlarından bilgiler alan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, İl Başkanlarına ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.