Valiye Büyük Destek

Valiye Büyük Destek
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e yönelik bazı yayın organlarında çıkan olumsuz haberler üzerine şehir genelinde Vali’ye destek kampanyası başlatıldı.Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e yönelik bazı yayın organlarında çıkan...

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e yönelik bazı yayın organlarında çıkan olumsuz haberler üzerine şehir genelinde Vali’ye destek kampanyası başlatıldı.

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e yönelik bazı yayın organlarında çıkan olumsuz haberler üzerine şehir genelinde Vali’ye destek kampanyası başlatıldı. Bir çok kişi olumsuz haberv e yorumlara tepki gösterirken, Vali’ye de sahip çıktı. Vali ile ilgili amatör de olsa yerel bir haber sitesinde olumsuz haber yapıldığı ve sosyal medyada paylaşımda bulunduğu öğrenildi. Bunun üzerine bir çok kişi Vali’ye sosyal medyadan destek kampanyası başlattı.

BÜYÜK VEFASIZLIK

Hemen herkes Vali’ye sahip çıkarken, herkesin de habercilik adı altında yasal olmayan şekilde yayın yapıyor olmasına tepkili. Vali Yunus Sezer göreve başladığı günden bu yana Kırıkkale isminin marka olması için büyük bir gayret gösterdi. Ve bununla ilgili de çalışmaları sürüyor. Buna rağmen hakkında olumsuz eleştiriler yapılmasının kendisine büyük vefasızlık ve saygısızlık olduğu düşünülüyor.

HABERKALE

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.