VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM
Ak Parti'den ilçe ve kasaba ziyaretleriTBMM’nin tatile girmesiyle birlikte Milletvekili Ramazan Can’ın da katılımıyla Ak Parti Kırıkkale teşkilatı ilçe ve kasaba ziyaretlerinde bulundu. Teşkilat yöneticileri Bahşılı, Balışeyh,...

Ak Parti'den ilçe ve kasaba ziyaretleri

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte Milletvekili Ramazan Can’ın da katılımıyla Ak Parti Kırıkkale teşkilatı ilçe ve kasaba ziyaretlerinde bulundu. Teşkilat yöneticileri Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Keskin, Sulakyurt, Yahşihan İlçeleri ile Hacılar ve Çerikli’de ziyaretler yaptı, esnaf ve çiftçilerle bir araya geldi. İl Başkanı Mustafa Kaplan  “Milletimizin huzur ve refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ÇİFTÇİLERİN HASAT SEVİNCİNE ORTAK OLDULAR

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı bir taraftan Kurban Bayramı ziyaretleri gerçekleştirdi, diğer taraftan ilçe ve kasaba ziyaretlerinde bulundu. Meclisin tatile girmesiyle birlikte Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın da katılımıyla gerçekleşen ziyaretlere Ak Parti İl başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, teşkilat yöneticileri ve ilçe başkanları eşlik etti. Teşkilat yöneticileri sırasıyla Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Keskin, Sulakyurt, Yahşihan İlçeleri ile Hacılar ve Çerikli kasabaları ziyaretleri gerçekleştirerek hayata geçirilen hizmetleri anlattı, yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Esnaf ziyaretinde bulunan teşkilat yöneticileri hasat sezonuyla birlikte yüzleri gülen çiftçileri arazilerinde ziyaret ederek sevinçlerine otak oldu.

RAHMET BOL, BOL ÜRÜN, FİYATI İYİ HAMDOLSUN

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can “Yahşihan, Bahşılı, Hacılar, Karakeçili, Çelebi ve Keskin teşkilat ve hemşerilerimiz ile bayramlaşmamızı gerçekleştirdik, düğünler ve esnaf ziyaretinde bulunduk. Çiftçilerimizle bir araya geldik.  Rahmet bol, bereket bol, ürün fiyatı iyi Hamdolsun. Çiftçimizin memnuniyetini müşahede ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni hububat alım fiyatları üreticimizin yüzünü güldürmüş durumda. Tüm üreticilerimize bol bereketli bir hasat sezonu diliyorum” diye konuştu.

MİLLETİMİZİN HUZUR VE REFAHI İÇİN

İlçe ve kasaba ziyaretlerinde bulunduklarını hatırlatan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan “Bir taraftan bayramlaştık, diğer taraftan yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Esnaflarımızı ve çiftçimizi ziyaret ettik memnuniyetlerini ve taleplerini aldık. Hamdolsun çiftçimizin yüzü hem TMO’nun yeni alım fiyatından, hem de ürün verimliliğinden gülüyor. Sulakyurt-Ambardere arası 11.5 km beton asfalt yapıldı. Kırıkkale’mizin köylerinde beton asfaltsız yol kalmayacak. Emeği geçenlerden Allah Razı Olsun. Milletimizin huzur ve refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.