Varlı’dan gazetecilere jest

Varlı’dan gazetecilere jest
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ile yönetimi, zorlu şartlar altında kamuoyunu bilgilendirmek adına fedakarca görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle...

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ile yönetimi, zorlu şartlar altında kamuoyunu bilgilendirmek adına fedakarca görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle kahvaltıda bir araya geldi.

BASININ ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Kırıkkale’de yayın yapan basın kuruluşlarının fedakar çalışanları ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kırıkkale TSO tarafından kahvaltı etkinliği düzenlendi. Kahvaltı programına TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Basın kuruluşlarının da içinde bulunduğu 11. Meslek Grubunu temsilen Meclis Başkan Yardımcısı Ragıp Cihat Mencet, meslek komitesi üyesi Hasan Akyıldız, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu, Basın Yayın Sorumlusu İsa Sarıaydın ve basın kuruluşlarının haber merkezlerinde çalışan basın mensupları katıldı. Kutlama etkinliğinde konuşan Başkan Varlı, basının önemine değindi. Basının bir milletin hür ve ortak sesi olduğuna işaret eden Başkan Varlı, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak basın ile sürekli iyi ilişkiler içinde bulunduklarını ifade etti.

SİLAH OSB KIRIKKALE İÇİN ÖNEMLİ

Kahvaltıya katılan gazetecilerin sorularını da cevaplayan Varlı, Kırıkkale’de son zamanda yapılan yatırımlar konusunda bilgi verdi. Kırıkkale Silah İhtisas OSB ile ilgili soruları da cevaplayan Varlı, şehrin geleceğinde bölgenin etkisinin çok büyük olacağını, Kırıkkale’yi savunma sanayi alanında eski cazibeli günlerine döndüreceğine inandıklarını söyledi. Bölgede TSO tarafından kurulacak olan yüksek sermayeli çok ortaklı savunma sanayi firması hakkında bilgi veren Varlı, şirket kurulumu için yapılan müracaatın bu hafta sonuçlanacağını, ilk aşamada TSO tarafından kurulacak olan firmanın diğer STK’lar ve Kırıkkale halkının da ortak olabileceği bir yapısı bulunacağını söyledi. Oda faaliyetlerinin duyurulması konusunda gösterdikleri alakadan ve kolaylıklardan ötürü basın mensuplarına teşekkür eden Varlı günün anısına basın mensuplarına çam sakızı çoban armağanı hediye takdiminde bulundu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.