Vefat eden sağlık personelleri için fidan dikildi

Vefat eden sağlık personelleri için fidan dikildi
AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 8-14 Nisan Sağlık Haftası kapsamında COVİD-19 virüsünden görevleri başında vefat eden sağlık personeli başta olmak üzere sağlık çalışanları...

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 8-14 Nisan Sağlık Haftası kapsamında COVİD-19 virüsünden görevleri başında vefat eden sağlık personeli başta olmak üzere sağlık çalışanları için 3 bin adet fidan toprakla buluşturuldu.

3 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Hatıra Ormanına yapılan fidan dikiminin ilk 3 bin adet fidan dikimine AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, MÜSİAD Kırıkkale Başkanı Ahmet Çetin, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan, AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök, AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Halil Özarslan, Sağlık müdürlüğü başkan ve başkan yardımcıları, sağlık personelleri ile AK Parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

DUALAR EDİLDİ

Fidan dikimi öncesinde tüm asker, polis ve jandarma şehitlerimiz ve ülke genelinde COVİD-19 virüsü nedeniyle görevleri başında vefat eden sağlık personelleri için dualar edildi. Son bir yıldır Dünyayı sarsan, birçok canı hayattan kopartan COVİD-19 virüsünün gizli kahramanı olan sağlık personelinin fedakarca çalışmalarına teşekkür niteliğinde böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, çocuklarından ayrı günlerce, saatlerce canlarını dişine takarak insan hayatını her şeyin üstünde tutan sağlık personelinin bu çalışmalarını hatırlamak ve sonraki nesillere hatırlatmak amacıyla, ayrıca görevleri başında vefat eden personeli de unutmamak adına fidan dikiminin önemli olduğunu ifade etti.

İSİM LEVHALARI YERLEŞTİRİLDİ

Bu etkinliğin düzenlenmesinde katkısı ve emeği olan AK Parti İl Başkanlığının tüm yönetim kadrosuna teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, “Korona virüs nedeniyle canlarını evlerinde onları bekleyen tüm sevdiklerine rağmen hastalığa karşı feda ederek görevleri başında vefat eden sağlık personelimizi unutmamanızdan ve hatırlanmalarına vesile olmanızdan ötürü şükranlarımı sunarım. Bu vesileyle vefat eden tüm sağlık personeline Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Bu süreçte büyük bir özveriyle görev yapan sağlık personelimize bir kez daha teşekkür ederim. Bu fidan dikimi sayesinde durumun vahametini gelecek nesiller büyüyüp, yeşerecek fidanlarla hatırlayacak, hem de fidan dikimine katılan sağlık personelimizin geleceğe ait fidanları olacak” diye konuştu. Dikilen fidanlara, korona virüs salgınında vefat eden Kırıkkaleli sağlık personellerinin isimlerinin yer aldığı levhalar konuldu. Haber: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.