Welly Açıldı

Welly Açıldı
KURBAN KESİLDİAçılış töreninde ilk olarak dua okundu ardından kurban kesildi. Törene Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Kırıkkale...

KURBAN KESİLDİ

Açılış töreninde ilk olarak dua okundu ardından kurban kesildi. Törene Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Ragıp Cihat Mencet,Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgüt başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ZİHİNLERE KAZINACAK MENÜLER

Ovacı Mahallesi Hürriyet Caddesi Aybimaş'ın tam karşısında bulunan nezih ve ferah bir ortamda hoşça vakit geçirebileceğiniz Welly Cafe ve Kitchen diğer işletmelere nazaran çok özel lezzetler sizleri bekliyor. Welly Cafe ve Kitchen  İşletme sahibi Veli Uça, bu ismin damaklarda iz bırakan özel menüleri ile zihinlere kazınacağını söyledi. Uça, kahvaltı tabaklarının öne çıkan lezzetler olduğunu dile getirdi.

HERKESE HİTAP EDEN YAKLAŞIM

Uça, “Çayın yanında domates, salatalık, zeytin, peynir var. Bunun yanında hafif kahvaltı sevenler için simidi, yumurtası, peyniri, sosisi ile hafif kahvaltı tabağı seçeneklerimiz bulunuyor.Sabahın çok erken saatlerinde işe gidip evinde kahvaltıya zaman ayıramayan müşterilerimiz için çok erken saatlerde çıkan sıcak poğaçalarımız, simitlerimiz yetişiyor.''dedi.

SİZ HAYAL EDİN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM

Uça, "Yemek menülerinde iddialı olduğumuz gibi içecek menülerimizde de iddialıyız. İnanılmaz bir lezzeti var. Bunun yanında şirinler milkshake içeceğimiz de önerdiğimiz içecekler arasında geliyor. Tatlılarımız ve dondurma çeşitlerimiz için ayrı parantez açmak gerekiyor. Tamamen doğal bir şekilde üretiliyor. Taze meyveler ve hakiki sütten muhteşem ürünler ortaya çıkarıyoruz. Pasta bölümümüzde birbirini tamamlayan lezzetlerin karışımlarını sağladık. Özel günlerimizde tasarım pastalar hazırlıyoruz. Sloganımız siz hayal edin biz gerçekleştirelim şeklinde.''dedi.

Bu haber toplam 236 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.