Welly Cafe Kitchen açıldı

Welly Cafe Kitchen açıldı
Welly Cafe Kitchen açıldı Paylaştır 0 Kırıkkale’ye farklı bir tarz kazandırmayı hedefleyen Welly Cafe Kitchen hizmete açıldı. Kırıkkale merkez Hürriyet Caddesi Nur Camii Külliyesi karşısında hizmete başlayan Welly Cafe...

Welly Cafe Kitchen açıldı Paylaştır 0 Kırıkkale’ye farklı bir tarz kazandırmayı hedefleyen Welly Cafe Kitchen hizmete açıldı. Kırıkkale merkez Hürriyet Caddesi Nur Camii Külliyesi karşısında hizmete başlayan Welly Cafe Kitchen Yaş pasta çeşitleri ve dünya mutfağını Kırıkkalelilerin damak tanıda sunuyor.

ŞIK BİR MEKAN

Kırıkkale yeni bir mekana daha kavuştu. Şehir merkezinde Welly Cafe Kitchen hizmet vermeye başladı. İşletmeciliğini iş insanı ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça’nın yaptığı mekan açıldı ve bir süredir misafirlerini ağırlamaya başladı. Son dereceye şık ve donanımlı bir mekana sahip olan işletme yeni ve farklı lezzetleri arayanlar için güzel bir ortam sunuyor.

HERKESİME HİKAP EDİYOR

Zengin bir yiyecek ve içecek menüsüne sahip olan mekan Nur Camii karşısında yer alıyor. Kırıkkale’ye yakışır bir ortam sunan Uça, herkesi yeni mekana beklediklerini söyledi. Modern görünümü ile de dikkat çeken işletme her yaştan herkese hizmet verecek şekilde tasarlandı. Modern çizgi ve hatları ile dikkat çeken mekana daha ilk günlerden ilginin yüksek olduğu gözleniyor.

PANDEMİ TEDBİRLERİ ÜST DÜZEYDE Kırıkkale’nin en şık mekanlarından birisi olan Welly Cafe Kitchen’da Koronavirüs pandemisi süreci dolayısıyla her türlü tedbirler alınmış durumda. Maske-Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının üst düzeyde uygulandığı Welly Cafe Kitchen de temassız menü hizmeti de veriliyor. Müşteri memnuniyetini kendisine prensip edinen, ürünlerini misafirlerine hızlıca sunan Welly Cafe Kitchen da temassız olarak işletmenin menüsü görebilir, kolayca sipariş verebilirsiniz.

Bu haber toplam 393 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.