Yağlık Ayçiçeği ve Kuru Fasulye ekili araziler gezildi

Yağlık Ayçiçeği ve Kuru Fasulye ekili araziler gezildi
Kırıkkale’de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında ekimi yapılan Yağlık Ayçiçeği ve Kuru Fasulye ekili araziler gezilerek ürünün gelişimi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.ÇİFTÇİLER...

Kırıkkale’de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında ekimi yapılan Yağlık Ayçiçeği ve Kuru Fasulye ekili araziler gezilerek ürünün gelişimi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ÇİFTÇİLER PROJELERİN DEVAM ETMESİNİ İSTEDİ

Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Kırıkkale Ziraat Odası Başkanı Orhan Öztürk, Karadeniz Birlik Müdürü Erol Şen, Balışeyh İlçe Müdürlüğü yöneticileri, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü ve teknik elemanların katılımıyla Balışeyh İlçesi Merkez, Yenili ve Hıdırşeyh Köylerinde bulunan yağlık ayçiçeği ve kuru fasulye ekili araziler gezildi. Yapılan ziyarette ekipler Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında ekimi yapılan Yağlık Ayçiçeği ve Kuru Fasulye ekili arazileri gezerek ürünün gelişimini yakından takip etti. Ziyarette heyet çiftçilerle görüş alışverişinde bulundu. Çiftçiler bu projelerden memnuniyet duyduklarını ve bu projelerin Kırıkkale genelinde devam etmesi gerektiğini dile getirdiler.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.