YAHŞİHAN’A KURULACAK TESİS 350 KİŞİYE İSTİHDAM YARATACAK

YAHŞİHAN’A KURULACAK TESİS 350 KİŞİYE İSTİHDAM YARATACAK
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, DEMS Savunma ve Ticaret A.Ş. tarafından ilçeye bağlı Kılıçlar köyüne kurulması planlanan fişek ve kapsül üretim tesisinin bölgesini ziyaret etti. Türkyılmaz kurulacak tesisin...

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, DEMS Savunma ve Ticaret A.Ş. tarafından ilçeye bağlı Kılıçlar köyüne kurulması planlanan fişek ve kapsül üretim tesisinin bölgesini ziyaret etti. Türkyılmaz kurulacak tesisin 300-350 kişi için istihdam yaratacağına işaret etti.

FİŞEK VE KAPSÜL ÜRETİM TESİSİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, DEMS Savunma ve Ticaret A.Ş. tarafından ilçeye bağlı Kılıçlar köyüne kurulması planlanan fişek ve kapsül üretim tesisinin bölgesini ziyaret etti. Türkyılmaz kurulacak tesisin 300-350 kişi için istihdam yaratacağının bilgisini verdi. DEMS Savunma ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Yücel Tüylüoğlu ile birlikte bölgeyi gezen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Tüylüoğlu’ndan bilgiler aldı. DEMS Savunma ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Yücel Tüylüoğlu yapmış olduğu açıklamasında, “Söz konusu tesiste 9 mm. tabanca ile 5.56 mm. ve 7,62 mm. tüfek fişek ve kapsülünün üretilmesi öngörülmektedir. Bu tesisin bölgemizde 300-350 kişi için istihdam yaratması planlanmaktadır. Bu kapsamda Kırıkkale Valiliğinin büyük yardımları ile arazi keşifleri ve incelemeleri yapılmış, uygun bir arazi tespit edilmiştir. Tesisin kurulması için Savunma Sanayi Başkanlığından, proje onayı alınmış ve Milli Emlak Genel Müdürlüğünce ihtiyaç duyulan arazi tahsisi yapılmıştır. Kırıkkale Valiliği ve ilgili kurumların desteği ile kuruluş izinlerinin alınması çalışmaları devam etmektedir.” İfadelerini kullandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapılacak fişek ve kapsül üretim tesisinin hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.