Yahşihan’da iftar birlikteliği

Yahşihan’da iftar birlikteliği
 Yazı İşleri Müdürü
Ramazan Ayı’nın paylaşma duygusunun en iyi şekilde yaşatılması amacıyla Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi. İftar yemeğinde MHP yönetimi başta olmak üzere ilçe...

Ramazan Ayı’nın paylaşma duygusunun en iyi şekilde yaşatılması amacıyla Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi. İftar yemeğinde MHP yönetimi başta olmak üzere ilçe halkı bir araya geldi.

YOĞUN KATILIM

Ramazan Ayı’nın paylaşma duygusunun en iyi şekilde yaşatılması amacıyla Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi. İftar yemeğinde MHP yönetimi başta olmak üzere ilçe halkı bir araya geldi. Restoranı dolduran yüzlerce vatandaş, masalarda yerlerini aldı. Ardından ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlar açıldı. Düzenlenen programa MHP Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı, MHP MYK Üyeleri İbrahim Uzun, Ahmet Kürşat Azkur ve Abdulselam Arvas, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın, Kadın Kolları Başkanı Melike Boran, İl Genel Meclis Üyeleri, Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

120 HANEYE YEMEK ULAŞTIRIYORUZ

Programda açılış konuşmasını yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Ramazan, İslâm’ın merhametini, hakkaniyetini ve ibadetini, bilgi ve erdemle bütünleşmiş ahlâkını, tüm insanlığa anlatan kutsal bir aydır. Bizlere birliği beraberliği hatırlatır. Ramazan sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bu bağlamda Yahşihan Belediyesi olarak yemekhane personelimiz tarafından 4 çeşit yemek hazırlanıp Müge Anlı Mobil Aşevi aracımız ile günlük 120 haneye ulaştırıyoruz. Yine yüzlerce haneye ilçemiz marketlerince hazırlanan erzak ve çek yardımları yaparak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Bu anlamlı davetimize katılan, aynı sofranın başında birlikte oturduğumuz tüm konuklarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki tüm Yahşihan’a iftar vermek ama maalesef salonlar yetmiyor.  Bildiğiniz gibi ilçemizin altyapısını baştan sona değiştirdik. Kanserojen etkisi yaratan zehirli asbest boruları baştan sona yenileyerek kalıcı ve son teknoloji duktil borularla değiştirdik.”

VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Türkyılmaz, “Toplamda 9.800 metreküp kapasitesine sahip 4 adet su deposu kazandırdık. Altyapı çalışmalarımızda toplamda 291 bin 60 metre kazı çalışması yaptık. Buda demek oluyor ki Kırıkkale’den Samsun’a kadar olan bir mesafe kadar çalışma yapmışız. Altyapı çalışmalarının hemen ardından üstyapı çalışmalarına geçtik ve asfaltımızı ilçemizin çoğuna attık. Şu an için PMT serim çalışmaları Yenişehir’de devam ediyor. İnşallah bayramda asfalt serim çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecek.  Ayrıca Yenişehir ve Seyrantepe Mahallemizin kilit parke ve kaldırım yapım işi de devam ediyor. Diğer Mahallerimiz ise ihale aşaması bittiğinde en kısa sürede başlanacaktır. Bizler Yahşihan’ımıza değer katmak adına her zaman üretken belediyecilik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere bu çalışmalarımızda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen milletvekilimiz Sayın Halil Öztürk ve il başkanımız Sayın Murat Abalı başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler bir oldukça aşamayacağımız engel yok Allah’ın izniyle. Hepinize saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah.” İfadelerini kullandı.

HALKIMIZIN SORUNLARINA ÇÖZÜM OLACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı Yahşihan halkı ile birlikte aynı iftar sofrasında olmaktan büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Yemek sonrası yapmış olduğu açıklamasında, “Yahşihan Belediye Başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz’ın organize ettiği iftar yemeğinde, Yahşihan ilçemizin mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra Yahşihanlı hemşehrilerimizle buluştuk. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ise Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın organize ettiği iftar yemeği için teşekkür etti.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.