Yahşihan'da kaçak suya geçit yok

Yahşihan'da kaçak suya geçit yok
Göreve geldiği günden itibaren Yahşihan İlçesinde kaçak suya geçit vermeyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan’da kaçak suya geçit vermeyeceklerini söyledi. Diğer taraftan ekipler bir aparta 1 milyon 600...

Göreve geldiği günden itibaren Yahşihan İlçesinde kaçak suya geçit vermeyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan’da kaçak suya geçit vermeyeceklerini söyledi. Diğer taraftan ekipler bir aparta 1 milyon 600 bin TL kaçak su cezası yazdı.

2 AYRI ADRESTE

Yahşihan ilçesi Yenişehir mahallesinde bulunan apart sahipleri Z.U ve H.K’ya Belediye ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde kaçak su tutanağı tutulan apartta bulunan 20 mesken ve 1 ortak kullanım aboneliğine 2009-2019 yılları arasında kullanılmış olduğu kaçak su için 2009-2013 yılı için Z.U’ya 600 bin TL, 2013-2019 yıllarında ise H.K’ya 1 milyon TL olmak üzere encümenden para cezasına karar verildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, göreve başladığı günden bu yana usulsüzlüğe karşı savaştıklarını belirterek, ilçede kaçak su kullanımına müsaade etmeyeceklerini söyledi. Türkyılmaz, uygulanan para cezasının ödenmemesi durumunda hukuki süreç başlatılacağını vurguladı.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.