Yahşihanspor’da Yeni Başkan Ömer Çetin

Yahşihanspor’da Yeni Başkan Ömer Çetin
ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZYahşihanspor olağan kongresini Yenişehir Kilim 46 Kafe’de gerçekleştirdi. Divan Başkanlığını Talat Akbulut üstlenirken Ömer Ertaş, Ömer karataşlık Divan Heyetini oluşturdu. Saygı duruşunun...

ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ

Yahşihanspor olağan kongresini Yenişehir Kilim 46 Kafe’de gerçekleştirdi. Divan Başkanlığını Talat Akbulut üstlenirken Ömer Ertaş, Ömer karataşlık Divan Heyetini oluşturdu. Saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu. Kongrede mevcut başkan Bülent Delice’den bayrağı Ömer Çetin devraldı. Bir önceki yönetim adına konuşma yapan Abdurrahman Akkuzulu yeni yönetime başarılar dilediğini belirterek, “Yahşihanspor hepimizin. Bizler her dönem Yahşihanspor’umuzun yanında olmaya devam edeceğiz. BAL ligi hazırlıklarına başlayan takımımız için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yeni başkanlığı Sayın Bülent Delice’den devralan Sayın Ömer Çetin’e çıktığı bu yolda tekrar başarılar diliyor, hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum” dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

ahşihanspor’a yeni başkan seçilen Ömer Çetin yapmış olduğu açıklamasında, “Yaptığımız transferlerle gücüne güç katan takımımız ile lige iddialı başlayacağız. Yeni yönetimimiz ve yeni teknik kadromuz bizi büyük başarılara ulaştıracak. Önceki başkanımız Sayın Bülent Delice Yahşihanspor’u şampiyon edip buralara getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Yahşihan Belediye Başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz’ın desteğiyle de bir yola çıktık. Kendisine bize sağladığı imkânlar için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber bu takımı bir araya getirmeye çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 306 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.