Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından düzenlenen  “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” konulu kompozisyon yarışması ve ‘’Çanakkale Ruhu’’ temalı şiir yazma yarışmasında derece girenlere ödülleri dağıtıldı.KOMPOZİSYON...

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından düzenlenen  “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” konulu kompozisyon yarışması ve ‘’Çanakkale Ruhu’’ temalı şiir yazma yarışmasında derece girenlere ödülleri dağıtıldı.

KOMPOZİSYON VE ŞİİR YARIŞMALARI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında ‘’Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet’’ temalı kompozisyon yazma yarışması ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri arasında ‘’Çanakkale Ruhu’’ temalı şiir yazma yarışmasında il genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

ÖRNEK ALINABİLECEK ŞAHSİYETLER

Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninde konuşma yapan Müftü Yaşar “Hayatı ve  mücadeleci kişiliği ile örnek alınabilecek  şahsiyetlerden biri de merhum Mehmet Akif Ersoy’dur.  Kırıkkale İl Müftülüğü olarak gençlerin eğitimine ve bu tür yarışmalara katılmalarına  çok önem veriyoruz. Yarışmada emeği geçen herkese ve   yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.