Yasal usulle avlanmayan 23 avcıya ceza

Yasal usulle avlanmayan 23 avcıya ceza
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Kırıkkale Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin avlaklarda ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmada usullere uygunsuz olarak avlanan 23 avcıya cezai işlem uygulandı.3...

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Kırıkkale Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin avlaklarda ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmada usullere uygunsuz olarak avlanan 23 avcıya cezai işlem uygulandı.

3 AYRI EKİPLE DENETİM

DKMP Kırıkkale Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Kırıkkale avlaklarında ortaklaşa devriye çalışması gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde avcılığın serbest olduğu avlaklarda avcıların usule uygun avlanıp avlanmadıkları kontrol edildi. Yapılan faaliyetle ilgili DKMP Kırıkkale Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada “16 - 17 Ekim 2021 tarihli Av Koruma ve Kontrol faaliyetlerinde yapılan denetimlere Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, Çevre Timleri de eşlik etmiş ve 3 ekiple yapılan denetimlerde yasal olmayan usullerle avlanan 23 avcıya işlem yapılmıştır. Kurallara uyan avcılarımıza, İl Jandarma Komutanlığımıza, Çevre Timlerine ve özveri ile çalışan ekiplerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.