Yeni mezarlıkta ağaçlandırma tamamlandı

Yeni mezarlıkta ağaçlandırma tamamlandı
Bahşılı Belediyesinin yaptığı çalışmalar sonucunda ilçenin ihtiyacı olan yeni mezarlık alanı belirlenmiş ve ağaçlandırma çalışmaları başlatılmıştı. Alanda incelemelerde bulunan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer...

Bahşılı Belediyesinin yaptığı çalışmalar sonucunda ilçenin ihtiyacı olan yeni mezarlık alanı belirlenmiş ve ağaçlandırma çalışmaları başlatılmıştı. Alanda incelemelerde bulunan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ağaçlandırma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

53 DÖNÜMLÜK ALAN

Bahşılı ilçesinde mevcut mezarlığın dolması üzerine yeni bir mezarlık için çalışmalar başlatılmıştı. Belirlenen alanda yeni mezarlık için düzenleme yapılırken, alanda ağaçlandırma çalışmalarına start verilmişti. Yeni mezarlık alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin "İlçemizin ihtiyacı bulunan yeni mezarlık yeri için Belediyemizce mevcut mezarlığımızın karşısında bulunan 2039 ada 1 parsel 53.000 m2 alan içerisine yeni mezarlık yeri için planlama ve akabinde ağaçlandırma çalışmaları tamamlanmıştır.  Planlamada toplam 11 ada içerisinde 122 parsel oluşturulmuş, parsel büyüklükleri 24,45 m2 - 33,00 m2 aralığında değişmektedir. Tahsisler Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Mezarlık Amirliğince gerçekleştirilecektir" dedi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.