Yerel basın bizim gözümüz kulağımız

Yerel basın bizim gözümüz kulağımız
Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli, Kırıkkale'de kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu. Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Kırıkkale Ticaret Borsasına ziyarette...

Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli, Kırıkkale'de kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu. Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Kırıkkale Ticaret Borsasına ziyarette bulunan Yürekli, yerel basına desteklerinden dolayı teşekkür plaketleri verdi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Kırıkkale'de bir dizi ziyarette bulunan Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli'ye, Yenigün gazetesi imtiyaz sahibi Adem Yılmaz, Kalehaber Gazetesi İmtiyaz sahibi İsmail Çakmak, Manşet gazetesi imtiyaz sahibi Cengiz Selci, İl Gazetesi imtiyaz sahibi Ramazan Çetin eşlik etti. Heyet ilk olarak Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ı makamında ziyaret etti. Türkyılmaz, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, yerel basının öneminden bahsetti. Türkyılmaz, "Yerel basın bizim gözümüz kulağımız. Her zaman yanımızda ve bizlere destek veriyorlar. Biz yerel basımınıza desteğimizi her zaman vereceğiz''diye konuştu. Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli ise, yerel basına ve Basın İlan Kurumuna desteklerinden dolayı Türkyılmaz'a teşekkür etti. Ziyaretin ardından Basın İlan Kurumu ve Yahşihan Belediyesi arasında reklam protokolü imzalandı.

PROTOKOL İMZALANDI

Yürekli ve beraberindeki heyetin sonraki ziyaret durağı Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi oldu. Başkan Osman Cebeci heyeti karşıladı. Esnafın pandemi süresince yaşadığı sıkıntıları Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli'ye anlattı. Cebeci, yerel basının önemine değinirken, gerekli destekleri her zaman vereceklerini söyledi. Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli ise Başkan Cebeci'ye teşekkür etti. Ziyaretin ardından Basın İlan Kurumu ve Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi arasında reklam protokolü imzalanarak toplu fotoğraf çektirildi.

BAŞKAN SÜMER'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Heyetin sonraki durağı Kırıkkale Ticaret Borsası oldu. Burada heyeti Başkan Harun Sümer karşılarken, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sümer'in oğlu için Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli taziyelerini iletti. Sümer, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini iletti. Yürekli, kendilerini ağırlayan Sümer'e teşekkürlerini iletti. Ziyaretin ardından Basın İlan Kurumu ve Kırıkkale Ticaret Borsası arasında reklam protokolü imzalandı.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.