YİH Kronik Yara Bakım Birimi açıldı

YİH Kronik Yara Bakım Birimi açıldı
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde Kronik Yara Bakım Birimi hizmete başladı. Yeni birimde belirli bir süre içinde iyileşmeyen ve genellikle tekrar eden kronik yara veya diyabetik ayak ile başvuran hastaların teşhis ve tedavisi...

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde Kronik Yara Bakım Birimi hizmete başladı. Yeni birimde belirli bir süre içinde iyileşmeyen ve genellikle tekrar eden kronik yara veya diyabetik ayak ile başvuran hastaların teşhis ve tedavisi yapılacak.

RANDEVU ALARAK BAŞVURU YAPILABİLECEK

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yusuf Albayrak "Ülkemizde, günümüz ihtiyaç ve beklentilerine uygun sağlık hizmet sunumu için; çeşitli nedenlerle doku bütünlüğünün bozulması sonucunda belirli bir süre içinde iyileşmeyen ve genellikle tekrar eden kronik yara ve/veya diyabetik ayak ile başvuran hastaların teşhis ve tedavi sürecini gerçekleştirmek, oluşabilecek komplikasyonları önlemek/azaltmak amacıyla; hastanemiz bünyesinde Kronik Yara Bakım Birimi oluşturulmuştur. Tüm hastalarımıza haftada bir gün Yara Bakım Polikliniğimize MHRS üzerinden randevu alarak müracaat edilebilme imkanı sunulmaktadır" dedi.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.