YİH tadilattan geçiyor

YİH tadilattan geçiyor
Kırıkkale şehir merkezinde devlet hastanelerinin birleşmesinin ardından hasta yoğunluğu artan ve zamanla yıpranan Yüksek İhtisas Hastanesinde tadilat işlemleri devam ediyor.

Kırıkkale şehir merkezinde devlet hastanelerinin birleşmesinin ardından hasta yoğunluğu artan ve zamanla yıpranan Yüksek İhtisas Hastanesinde tadilat işlemleri devam ediyor.

BİR TARAFTAN UZMAN DOKTOR SIKINTISI GİDERİLİYOR, DİĞER TARAFTAN TADİLAT YAPILIYOR

Kırıkkale şehir merkezinde devlet hastanelerinin birleşmesinin ardından hasta yoğunluğu artan ve zamanla yıpranan Yüksek İhtisas Hastanesinde tadilat işlemleri devam ediyor. Büyükşehir hastaneleri gibi hizmet verme hedefinde olan YİH’te birinci kısım tadilatları kapsamında Acil Servis, Ameliyathaneler ve Yoğun Bakım ünitelerinde tadilatlar tamamlanmış durumda.

UZMAN DOKTOR KADROSU GENİŞLEDİ

Bir taraftan uzman doktor sıkıntısının giderilme çalışmalarının sürdüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde diğer taraftan zaman zarfı içerisinde yıpranan bölümler yeniden tadilattan geçiyor. Yapılan girişimler sonucunda son 3 aylık zaman zarfında Nöroloji Uzmanı Dr.Nursel Erdal, Kardiyoloji Uzmanı Dr.Burcu Ersoy, Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Dr.Arif Özbay, Kardiyoloji Uzmanı Dr.Mustafa Karakurt ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Duygu Özkerim gibi uzman doktorlar Yüksek İhtisas Hastanesi kadrosuna dahil edilerek hasta kabulüne başlamış durumda. Diğer taraftan Yeni Dijital Röntgen Cihazı, Kuvoz ve EMG Cihazı hizmete sunulurken, hastanenin yatakları yenilendi, Yoğun Bakımlarda havalı yataklarla hizmet verilmeye başlandı.

HALKIMIZI MAĞDUR ETMEDEN

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Tolga Demirel “Hastalarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek için; Hastanemiz Acil Servis, Ameliyathane ve Yoğun Bakımlarımızda yapılan 1. kısım tadilat ve yenileme işlemleri tamamlanmış olup, hastalarımızın hizmetine sunulmuştur. 2.kısım yenileme ve tadilat işlemleri, halkımızı mağdur etmeden ve herhangi bir aksama olmadan tüm hızıyla devam etmekte olup en kısa surede tamamlanması planlanmaktadır. Bakanlığımızın, Hastanemize yapmış oldukları Kalite denetimini başarılı bir şekilde geçirmiş olup, Kalite puanımız 96.56 olarak açıklanmıştır. Başta Kalite Birimi olmak üzere emeği geçen Tüm Yönetici ve Personel arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.