YİH'e Endovizyon cihazı

YİH'e Endovizyon cihazı
Sağlıkta Kırıkkale’nin önemli bir yükünü sırtlayan Yüksek İhtisas Hastanesi yeni bir cihaza daha kavuştu. Yapılan çalışmalar neticesinde hastaneye tanı koyma işleminde önemli bir görev üstlenen Endovizyon cihazı kazandırıldı.KURULUMUNA...

Sağlıkta Kırıkkale’nin önemli bir yükünü sırtlayan Yüksek İhtisas Hastanesi yeni bir cihaza daha kavuştu. Yapılan çalışmalar neticesinde hastaneye tanı koyma işleminde önemli bir görev üstlenen Endovizyon cihazı kazandırıldı.

KURULUMUNA BAŞLANDI

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine yeni bir cihaz daha kazandırdı. Yapılan çalışmalar neticesinde hastaların muayenesi sırasında tanı koyma işlemine hız kazandıracak olan Endovizyon cihazı temini yapıldı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastalar için gerekli olan tıbbi malzeme alımlarının hızla devam ettiğini söyledi. Başhekim Albayrak "Endovizyon Kameralar, minimum erişimli cerrahide gereken asal ekipmanlardır. Bu sistem sayesinde hastaların muayene sırasında tanı konma işlemi hızlanmakta ve daha konforlu bir muayene imkanı sağlanmaktadır” dedi. Cihazın kurulumunun devam ettiği, en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.