YİH'e kablosuz temizlik makinaları kazandırıldı

YİH'e kablosuz temizlik makinaları kazandırıldı
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bünyesinde kablosuz kullanımı ile vatandaşları rahatsız etmeden, kullanıcıya rahat hareket etme ve temizlik yapma imkanı sunan kablosuz temizlik makinaları kazandırıldı.KABLOSUZ ÇALIŞABİLİYORHastane...

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bünyesinde kablosuz kullanımı ile vatandaşları rahatsız etmeden, kullanıcıya rahat hareket etme ve temizlik yapma imkanı sunan kablosuz temizlik makinaları kazandırıldı.

KABLOSUZ ÇALIŞABİLİYOR

Hastane içerisinde gerçekleşen temizlik hizmetlerini vatandaşları rahatsız etmeden yerine getirebilmek ve kullanıcıya rahat hareket edebilmelerine olanak sağlamak amacıyla Yüksek İhtisas Hastanesine yeni kablosuz temizlik araçları kazandırıldı. Kırıkkale’ye en iyi sağlık hizmeti vermek için çalıştıklarını belirten Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane temizliği ve dezenfeksiyonu ile hem hastaların hem de sağlık çalışanlarının daha güvenli bir ortamda bulunmaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hastane arabalarının birçok özellikleri bulunan yer yıkama makinaları ile hastane gibi yaya trafiğinin yoğun olduğu mekanlarda kolay bir şekilde yer yıkama, zemin temizleme işlemleri şoförlü temizlik araçları ile kullanılabilmektedir” dedi.

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.