YİH’te çalışmalara yerinde denetim

YİH’te çalışmalara yerinde denetim
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti verilmesi adına hastane yönetimiyle birlikte servislerde denetimlerde bulundu.VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ ALDIYüksek İhtisas...

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti verilmesi adına hastane yönetimiyle birlikte servislerde denetimlerde bulundu.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ ALDI

Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane yönetimi ile birlikte haftalık rutin olarak bütün hastane birimlerini dolaşarak eksiklikleri yerinde değerlendirerek çözüm üretiyor. Hastalara verilen hizmeti yerinde ve zamanında değerlendirerek daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için gözlemlerde bulunan Başhekim Albayrak, mesai içi ve mesai sonrası denetimlerin sürekli olarak devam edeceğine işaret etti. Diğer taraftan hasta servislerine de ziyaretlerde bulunan Başhekim Albayrak vatandaşların taleplerini alarak, taleplerin karşılanması noktasında talimatlar verdi.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.