YİH’te lavabolar yenilendi

YİH’te lavabolar yenilendi
Kırıkkale’nin sağlık alanında büyük bir ihtiyacını karşılayan Yüksek İhtisas Hastanesinde çalışmalar devam ediyor. Hastane yönetiminin girişimleri sonucunda yıpranan lavabolar tadilattan geçirildi.SAĞLIK HİZMETLERİ AKSATMADAN...

Kırıkkale’nin sağlık alanında büyük bir ihtiyacını karşılayan Yüksek İhtisas Hastanesinde çalışmalar devam ediyor. Hastane yönetiminin girişimleri sonucunda yıpranan lavabolar tadilattan geçirildi.

SAĞLIK HİZMETLERİ AKSATMADAN YAPILIYOR

Kırıkkalelilere daha iyi ortamda sağlık hizmeti verilmesi için Yüksek İhtisas Hastanesinde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane idarecilerinin katılımıyla, çalışmaları ve temizlik faaliyetleri yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. Başhekim Albayrak “Hastalarımızın daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda tedavilerinin yapılabilmesi için başta  hastanemiz acil servisi olmak üzere birçok birimimizde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık hizmetini aksatmayacak şekilde her gün ara vermeden çalışma yapılmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.