Yine trafik yoğunluğu

Yine trafik yoğunluğu
 Yazı İşleri Müdürü
43 ilin bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale’de her bayram yaşadığımız trafik yoğunluğu yine yaşandı. Özellikle Kırıkkale-Ankara arasındaki Yenişehir kavşağındaki yoğunluk kilometrelerce kuyruk oluşmasına neden oldu.BATTI...

43 ilin bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale’de her bayram yaşadığımız trafik yoğunluğu yine yaşandı. Özellikle Kırıkkale-Ankara arasındaki Yenişehir kavşağındaki yoğunluk kilometrelerce kuyruk oluşmasına neden oldu.

BATTI ÇIKTILI KAVŞAK ŞART

Karayolları trafik ağında 43 ilin bağlantı noktasında yer alan Kırıkkale-Ankara yolunda bayram tatiline çıkanlar yoğunluk oluşturdu. Bayram süresince öğle saatlerine doğru yoğunluk daha da arttı, uzun araç kuyrukları oluştu. Yolda zaman zaman kazalar da meydana geldi. Polis ve jandarma ekipleri, ulaşımın aksamaması için Kırıkkale-Ankara ve Kırıkkale-Kayseri yönündeki kavşakların bazılarını dönüşlere kapattı. Ayrıca, ekip araçlarının üzerindeki elektronik tabelalarda, sürücüleri emniyet şeridi ihlali yapmamaları yönünde uyarıcı yazılar yer aldı. Vatandaşlar her bayram yaşanan sıkışıklığın giderilmesi için Yenişehir kavşağına battı çıktı kavşağının biran evvel yapılması çağışında bulundu.

KAZALAR MEYDANA GELDİ

Diğer taraftan Kırıkkale sınırları içerisinde çeşitli kazalar meydana geldi. Kırıkkale-Çorum karayolunda kontrolden çıkan otomobil, refüje, ardından da başka bir otomobile çarptı. Savrulan otomobiller su kanalına devrildi, 7 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre A.A. idaresindeki 06 BDF 563 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüje ve aynı yöne giden M.B. kontrolündeki 06 CBH 912 plakalı otomobile çarptı. Savrulan otomobiller su kanalına devrildi. Otomobillerde bulunan Ö.A., M.A., N.A., S.B.A., E.B., Z.E.B. ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kırıkkale’deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.