Zabıtadan COVİD-19 denetimi

Zabıtadan COVİD-19 denetimi
Koronavirüs salgınında halen yüksek vaka oranlarına sahip olan Kırıkkale’de Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri COVİD-19 tedbirleri denetiminde bulundu. Ekipler, bir taraftan esnafa, diğer taraftan vatandaşlara...

Koronavirüs salgınında halen yüksek vaka oranlarına sahip olan Kırıkkale’de Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri COVİD-19 tedbirleri denetiminde bulundu. Ekipler, bir taraftan esnafa, diğer taraftan vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kuralları uyarısında bulundu.

KURALLARA UYUP UYMADIKLARI KONTROL EDİLDİ

Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri, iş yerlerinde genel temizlik, ruhsat ve çalışma belgelerinin yanı sıra, maske ve sosyal mesafe kontrolü yaptı. Şehir merkezinde faaliyet gösteren işyerlerine ziyaretler gerçekleştirerek salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarını hatırlattı. Ekipler işyerlerini denetleyerek koronavirüse karşı temizlik, dezenfektan, maske ve sosyal mesafe ile ilgili gerekli önlemlerin alınıp alınmadığını kontrol etti.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Kırıkkale halk sağlığını korumak amacıyla işletmelere yönelik koronavirüs denetimleri yürüttüklerini belirten belediye yetkilileri “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler denetimlerine devam ediyor. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza Covid-19 tedbirleri hakkında hatırlatmada bulunan ekipler, izin verilen işgaliye dışına çıkan esnafa da sözlü ve yazılı uyarıda bulundu. Bu zorlu süreçte, vatandaşlarımızın sağlığını korumak için denetimlerimiz devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.