Kırıkkale’de çiftçilerin ihtiyaçları için anket yapıldı

Kırıkkale’de çiftçilerin ihtiyaçları için anket yapıldı
 İnternet Editörü
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de “Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi” anket çalışması başlatıldı.

EĞİTİM PROGRAMLARI OLUŞTURULUYOR

Bu kapsamda Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Müdürlükleri teknik personelleri, bitkisel ve hayvansal üretim yapan çiftçiler ile bir araya gelerek anketleri cevaplandırıyor. Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, “Bakanlığın çalışma alanındaki konularda etkinliğin, verimliliğin ve üretkenliğin artırılması Çiftçilerin sorunlarına çözüm yolları belirlenmesi ve toplanan veriler doğrultusunda eğitim programlarının oluşturulmasını amaçlıyoruz” dedi.

kirikkalede-ciftcilerin-ihtiyaclari-icin-anket-yapildi-2.jpg

ÖNEMLİ BİR GELİŞME SAĞLAYACAK

Ateş, “Anketler, Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Müdürlükleri teknik personelleri tarafından yüz yüze yapılıyor. Anketlerden elde edilen veriler doğrultusunda, çiftçilerin ihtiyaçlarına yönelik eğitim programları hazırlanacaktır. Bu programlar, Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Müdürlükleri tarafından ücretsiz olarak sunuluyor” ifadesinde bulundu.
-

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.