Kırıkkale'de güvenlik masaya yatırıldı

Kırıkkale'de güvenlik masaya yatırıldı
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın önderliğinde İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Valilik Makam Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK

Toplantıda, Kırıkkale'nin genel güvenlik ve asayiş durumu ele alınırken, yapılması gereken çalışmalar, alınması gereken önlemler ve kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar masaya yatırıldı. Vali Makas, toplantıda yaptığı konuşmada, Kırıkkale'nin huzurlu ve güvenli bir şehir olması için tüm kurumların birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

kirikkalede-guvenlik-masaya-yatirildi2.jpg

TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ

Makas, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda, ilimiz genelinde alınan ve alınması planlanan güvenlik tedbirlerini değerlendirdik. Kurumlarımız arasındaki koordinasyonu en üst seviyeye çıkarmak için de görüş alışverişinde bulunduk." dedi.

ÇEŞİTLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLECEK

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, Kırıkkale'nin genel güvenlik ve asayişinin daha da artırılması için çeşitli çalışmalar yürütülecek.

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.