Kırıkkale’de Milli Çözüm Dergisi temsilciliği açıldı

Kırıkkale’de Milli Çözüm Dergisi temsilciliği açıldı
 Muhabir
Türkiye genelinde Kuvay-ı Milliye gayretiyle çalışma gerçekleştiren Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale’de temsilciliğini düzenlenen törenle açtı.

DUALAR EDİLEREK KURDELE KESİLDİ

2004 yılı Ocak ayından bugüne kadar okuyucusuyla buluşan Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale’de Yenidoğan Mah. Barbaros Hayrettin Cad. Zabıta Müd. Ve Esnaflar Mescid yanında düzenlenen temsilciliğini açtı. Açılış törenine Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, Siyaset-Bilimci-Düşünür Üstat Ahmet Akgül ve çok sayıda davetli katıldı.

kirikkalede-milli-cozum-dergisi-temsilciligi-acildi.jpg

20 YILDIR HAKKIN VE HAYRIN SESİYİZ

Açılış töreninde konuşma yapan Milli Çözüm Dergisi Kırıkkale Temsilcisi Mithat Akçalı, “Tam 20 yıldır; hakkın ve hayrın sesi, halkımızın kurtuluş ve huzur reçetesi olan, Haksızların ve hain takımının ise korkulu endişesi olan, Milli Çözüm Dergimiz; Milli, İlmi, İnsani ve İslami esaslar üzerinde yayınlarını cesaret ve ciddiyetle sürdürmektedir, seçkin aydın ve araştırmacıların, devlet adamlarının, yerli ve yabancı fikir ve siyaset odaklarının başvuru kaynağı haline gelmiştir. Emek ve destek veren herkese teşekkür ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

kirikkalede-milli-cozum-dergisi-temsilciligi-acildi4.jpg

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Milli Çözüm Dergisi’nin 2004 yılında okurlarla buluştuğunu ifade eden Siyaset-Bilimci-Düşünür Üstat Ahmet Akgül, derginin ülke ve insanlığın sorunları, bunların çözüm yolları hususunda bir ihtiyaç olarak kurulduğunu söyledi. Akgül, “Bölgede, ülkede ve dünyada yaşanan olağanüstü süreçleri millete doğru okumak gerekiyor. İşte bu nedenle doğruları ve saklanan durumları ortaya koyacak ve toplumun hissiyatına ve ihtiyacına tercüman olacak bir yayın organı lazımdı, Milli Çözüm bu boşluğu doldurmak için yola çıktı” diye konuştu.

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.