Kırıkkale'den binlerce araçla tatil göçü!

Kırıkkale'den binlerce araçla tatil göçü!
Ramazan Bayramı'nın ardından geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu.

EKİPLER SAHADA GÖREV ALDI

Her yıl olduğu gibi bu yılda bayram öncesi ve bayram sonrası Kırıkkale’de bildiğimiz manzara vardı. 43 ilin geçiş güzergahı olan ‘kilit kavşak’ Kırıkkale yolunu kullanan binlerce araç, trafik yoğunluğu oluşturdu. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, tatilcilerin geri dönüşe geçmesiyle birlikte yaşanan trafik yoğunluğu "dron" ile havadan görüntülendi.

TAMPON TAMPONA İLERLEDİ

Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçiren vatandaşlar geri dönüş için yollara yeniden akın etti. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu yaşandı. Kırıkkale-Ankara kara yolunda trafik durma noktasına gelirken, Kırıkkale-Kayseri karayolunda ise trafiğin akıcı olduğu görüldü. Bazı yol güzergahlarında araçlar tampon tampona ilerledi.

binlerce-aracla-tatil-gocu2.jpg

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Araç trafiğinin yoğun olduğu "kilit kavşak" dron ile havadan görüntülendi. Trafik ekipler, araç yoğunluğunun fazla olduğu noktalarda yoğun mesai harcadı.. Maddi hasarlı trafik kazaları sebebiyle de zaman zaman trafik akışı yavaşladı. Yahşihan ve Elmadağ ilçeleri arasındaki güzergahında kilometrelerce araç kuyruğu gözlendi. Trafik yoğunluğu Pazar günü gece saatlerine kadar artarak devam etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bu haber toplam 304 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.