Kırıkkale’nin köyleri için beton üretiliyor

Kırıkkale’nin köyleri için beton üretiliyor
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale İl Özel İdaresine ait Keskin Beton Santrali Üretim Tesisindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VALİ MAKAS İNCELEMELERDE BULUNDU

Günlük 650 m³ (1.625 Ton) hazır beton üreten fabrikada incelemelerde bulunan Vali Makas, tesisin üretim kapasitesi ve ürün yelpazesi hakkında bilgi aldı. Vali Makas ayrıca, tesiste çalışan personellerle de bir araya gelerek sohbet etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Vali Makas yaptığı açıklamada: "Kırıkkale İl Özel İdaresi tarafından yapılan bu yatırım, ilimizin kalkınması ve gelişmesi için önemli bir katkıdır.

kirikkalenin-koyleri-icin-beton-uretiliyor-4.jpg

BÖLGEMİZE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR

Keskin Beton Santrali Üretim Tesisi, günlük 650 m³ (1.625 Ton) hazır beton üretim kapasitesi ile ilimizdeki beton ihtiyacının önemli bir kısmını karşılamaktadır. Bu tesisin kurulması ile birlikte, ilimizdeki altyapı yatırımlarında önemli bir ivme kazanılmıştır. Ayrıca, bu tesis sayesinde bölgemizde istihdama da katkı sağlanmaktadır."

kirikkalenin-koyleri-icin-beton-uretiliyor-2.jpg

ALTYAPI YATIRIMLARI ÖNEM KAZANIYOR

Vali Makas'ın incelemeleri sırasında: Tesiste kullanılan modern ekipmanlar hakkında bilgi verildi. Üretilen betonun kalite kontrol aşamaları hakkında bilgi edinildi. Tesisin çevreye duyarlı üretim anlayışı hakkında bilgi verildi. Kırıkkale İl Özel İdaresi Keskin Beton Santrali Üretim Tesisi: Kırıkkale'nin beton ihtiyacının önemli bir kısmını karşılıyor. Bölgedeki altyapı yatırımlarına önemli katkılar sağlıyor.

Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum