Ülkü Ocakları’ndan anlamlı etkinlik

Ülkü Ocakları’ndan anlamlı etkinlik
 Muhabir
Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Yapılan etkinlikte Ülkü Ocakları gençleri, hem temiz havanın hem de doğayla buluşmanın unutulmaz anılarını paylaştı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından renkli bir etkinlik düzenlendi. Çeşnigir Kanyonu’nda düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları gençlerine yönelik kamp etkinliği düzenlendi. Çeşitli oyunların ve bir dizi etkinliklerin yapıldığı etkinlikte unutulmaz bir gün yaşadılar. Ülkü Ocakları il Başkanı Oğuzhan Akpınar, “ 3 Mayıs Milliyetçiler Günü münasebetiyle şehrimiz Kırıkkale’de tarihi açıdan önemli olan Keskin İlçesi Köprüköy Beldesi’nde 13. yy dan günümüze kadar varlığını koruyan, Yavuz Sultan Selim’in Mısır Seferi sırasında Mimar Sinan’a tekrardan yaptırmış olduğu yaşayan efsane Çeşnigir Köprüsünün yamaçlarında kamp etkinliğimizi başlattık.”

lku-ocaklarindan-anlamli-etkinlik-2.jpg

VAR OLSUN MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET

“Kamp faaliyetlerimiz kapsamında; Sabah kahvaltısı, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü konulu seminer, öğlen yemeği, Türk savaş tekniklerinin ve aletlerinin tanıtılması, Başbuğ Alparslan Türkeş ve Milliyetçilik doktirini konulu seminer, Ocaktabu oyunu ve tekne turu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Var Olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket” dedi.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.