Vefa Köşesi’nde duygusal tören

Vefa Köşesi’nde duygusal tören
 İnternet Editörü
Hastanede Vefa Köşesi'ne Yeni Bir isim Eklendi: Yemekhane Personeli Yunus Kızılırmak2002 yılından beri Kırıkkale'ye sağlık hizmeti sunan Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, vefat eden çalışanlarını unutmuyor.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Hastanede, görev yaparken hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının anısına "Vefa Köşesi" oluşturuldu. Son olarak, hastane personeli Yunus Kızılırmak'ın vefatı üzerine, Vefa Köşesi'ne Kızılırmak'ın da fotoğrafı ve anısına yazılmış metin eklendi. Hastane yöneticileri ve sağlık çalışanlarının katıldığı törende, Kızılırmak'ın anısına saygı duruşunda bulunuldu ve dua edildi. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, törende yaptığı konuşmada Kızılırmak'ın hastane için önemli bir değer olduğunu ve onu asla unutmayacaklarını söyledi.

vefa-kosesinde-duygusal-toren-2.jpg

RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN

Albayrak, "Yunus Kızılırmak, hastanemiz için çok önemli bir değerdi. Kendisi özverili çalışmaları ve güler yüzüyle tüm çalışanlarımız ve hastalarımız tarafından seviliyordu. Onu aramızda kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu köşeyi de onu ve diğer vefat eden çalışma arkadaşlarımızı unutmamak ve anılarını yaşatmak için oluşturduk. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun." dedi.

HER ZAMAN ÖZLEYECEĞİZ

Hastane çalışanları da Kızılırmak'ı duygusal ifadelerle anarak, onunla birlikte çalışmanın gurur verici olduğunu ve onu her zaman özleyeceklerini dile getirdiler. Vefa Köşesi'nde, Kızılırmak'ın fotoğrafının yanı sıra, doğum ve ölüm tarihi, hastanede görev yaptığı süre ve anısına yazılmış bir metin yer alıyor. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, vefat eden tüm çalışanlarının anısını yaşatmaya ve onları unutmamaya devam edecek.

Bu haber toplam 185 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.