MİLLETVEKİLİ KAPLAN’A ULAŞMAK ÇOK KOLAY

MİLLETVEKİLİ KAPLAN’A ULAŞMAK ÇOK KOLAY
Seçimlerin ardından Ankara’ya gidemeyen vatandaşlar için Kırıkkale’de halk günü uygulaması başlatan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan şimdi de çeşitli nedenlerle kendilerine ulaşamayan vatandaşlar için internet...

Seçimlerin ardından Ankara’ya gidemeyen vatandaşlar için Kırıkkale’de halk günü uygulaması başlatan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan şimdi de çeşitli nedenlerle kendilerine ulaşamayan vatandaşlar için internet ortamında talep ekranı oluşturdu.

BEKLENTİLERİNİZİ BİZLERE İLETEBİLİRSİNİZ

Talep ekranıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, “Göreve geldiğimiz günden bugüne mesai mefhumu gözetmeksizin, gün saat farketmeksizin Kırıkkale’miz için siz kıymetli hemşehrilerimiziçin var gücümüzle çalışıyoruz. Ankara’da Genel Kurul çalışmalarımızdan fırsat bulduğumuz her vakitte Bakanlıklarımızda Kırıkkale’mizin talep ve ihtiyaçları için mesai harcıyor, Kırıkkale’mizdeki tüm vaktimizi de siz kıymetli hemşehrilerimizle yan yana omuz omuza geçirmek için çaba sarf ediyoruz. Biz bu tatlı çaba ve yoğunluk içinde koştururken olur da gözümüzden kaçan bir husus olursa diye, isteyip de bizlere ulaşamayan, derdini anlatamayan hemşehrimiz kalmasın diye bir ekran oluşturduk. Bu ekrandan ister bilgilerinizi girerek, isterseniz de hiçbir şekilde kendinizi tanıtmadan talep, görüş ve beklentilerinizi bizlere iletebilirsiniz. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi “Siyasetin merkezine insanı yerleştiren bir felsefeyle yolumuza devam ediyor, sizleri çok seviyoruz” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.