Hacılar’da işçilerden birlik ve beraberlik

Hacılar’da işçilerden birlik ve beraberlik
 Muhabir
Hacılar Kasabası’nda seçimi kazanan belediye başkanı Osman Erdoğan için işçiler, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sosyal medyalarında Hacılar için çalışacakları mesajını veren işçiler, başkan Erdoğan’ın yanında olduklarını dile getirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

31 Mart’ta Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Hacılar Kasabası’nda değişiklik yaşandı. Aday adaylık süreci boyunca kasabada herkesin takdirini toplayan Osman Erdoğan, yaptığı birlik ve beraberlik vurgusunu bugünde devam ettiriyor. Mazbatasını alarak göreve başlayan Erdoğan için işçilerde birlik ve beraberlik sergiliyor. Erdoğan’ın başkanlık görevine gelmesiyle birlikte sahaya çıkan işçiler, Hacılar için çalışacakları mesajını vererek, başkan Erdoğan’ın yanında olduklarını dile getirdi.

hacilarda-iscilerden-birlik-ve-beraberlik-2.jpg

YOLUMUZA TAM GAZ DEVAM

Hacılar Belediyesi’nde çalışan işçiler, “Verilen sözleri yerine getirmek için kasabamızı daha ileriye taşımak için Sn. Osman Erdoğan başkanımızı mahcup etmemek için hep birlikte el ele beldemizi daha güzel bir hale getirmek için başta Hacılar Belediye başkanımızın talimatları ile işçi çavuşumuz Yasin Güneş ve birbirinden kıymetli mesai arkadaşlarımızla yorulmadan yılmadan tam gaz devam” mesajını paylaştılar.

Bu haber toplam 347 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.