Kırıkkaleli genç yazarın kitapları dikkat çekiyor

Kırıkkaleli genç yazarın kitapları dikkat çekiyor
Kırıkkaleli genç yazar İ. Gökhan Durmaz, gerçek hayat hikayelerinden derlediği yazılarla dikkatleri üzerine çekiyor. İki kitabını okuyucularıyla buluşturan Durmaz, üçüncü kitabını çok kısa süre içerisinde okuyucularıyla buluşturacak.

ÜÇÜNCÜ KİTABI YOLDA

Uzun yıllar yazı yazan ve gerçek hayat hikayelerini yazıya döken Kırıkkaleli yazar İ. Gökhan Durmaz, İlk 30'um ve Sevimli Küçük Turuncu Bal Kabağı kitabının ardından üçüncü kitabını çıkartmaya hazırlanıyor. Üçüncü kitabını aşk üzerine yazmaya başlayan ve çok kısa süre içerisinde okuyucularıyla buluşturmanın heyecanı içerisinde olan Durmaz, bütün hemşehrilerinden destek istedi.

kirikkaleli-genc-yazarin-kitaplari-dikkat-cekiyor2.jpg

FARKINDALIK OLUŞTURUYOR

Yazı yazmanın güzel bir duyduğu olduğunu ve bunu kitaplaştırmanın daha farklı olduğunu vurgulayan Durmaz, “Toplumun bütün kesimlerine hitap etmek üzere çeşitli yazılar yazıyorum. Bu yazılarımla toplumda farkındalık oluşturmak istiyorum. Şuanda kaleme aldığım 7-8 farklı eserler var. Üçüncü kitabımı aşk üzerine yazıyorum. Yazmış olduğum kitapların satışlarını da internette yer alan kitap mağazalarında satışa sunuyorum” dedi.

kirikkaleli-genc-yazarin-kitaplari-dikkat-cekiyor4.jpg

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.