Kursiyerlerin el emekleri dikkat çekiyor

Kursiyerlerin el emekleri dikkat çekiyor
Kırıkkale’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda açılan ahşap boyama kursları devam ediyor.

Kurslarda yapılan el emeği ve göz nuru ürünler Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’e kurs hocası Nursel Gümüşbaş ve şube müdürü Fatma Yona tarafından takdim edildi.

BU ESERLER ÇOK DEĞERLİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda açılan ahşap boyama kursları devam ediyor. Gençlerin el sanatları alanında gelişimini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kurslar büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda yapılan vazo ve biblolar, İl Müdürümüz Hamza Güneş’e kurs hocası Nursel Gümüşbaş ve şube müdürü Fatma Yonca tarafından takdim edildi. İl Müdür Güneş, kursiyerleri tebrik ederek, el emeği ve göz nuruyla yapılan bu eserlerin çok değerli olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ ESERLERİ ORTAYA KOYDULAR

Güneş: "Yurtlarımızda açtığımız ahşap boyama kursunda kursiyerlerimiz tarafından yapılan bu eserler çok güzel. El emeği ve göz nuruyla yapılan bu eserlerin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” ifadesinde bulundu. Gümüşbaş: "Kursiyerlerimiz kursta çok istekli ve gayretliydiler. Kısa sürede çok güzel eserler ortaya koydular. Kendilerini tebrik ediyorum." Yonca ise "Yurtlarımızda açtığımız kurslarla kursiyerlerimize yeni beceriler kazandırmayı amaçlıyoruz. Ahşap boyama kursu da bu kurslarımızdan biri. Kursiyerlerimiz bu kursta hem el becerilerini geliştirdiler hem de güzel eserler ortaya koydular” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.