Ayşe Zöngür, gençlere ilham kaynağı oluyor

Ayşe Zöngür, gençlere ilham kaynağı oluyor
Kırıkkaleli judocu Ayşe Zöngür, 27-28 Ocak 2024 tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 70 kg kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

ZİYARETTE BAŞARILAR KUTLANDI

Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Ayşe Zöngür'ü ve antrenörünü tebrik ederek, göstermiş oldukları başarıdan dolayı büyük bir gurur duyduğunu ifade etti. Güneş, "Ayşe'nin azmi, disiplini ve çalışkanlığıyla elde ettiği bu başarı, tüm Kırıkkale'yi mutlu etmiştir. Kendisini ve antrenörünü yürekten kutluyor, bundan sonraki hedeflerine ulaşmaları için her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.

ayse-zongur-genclere-ilham-kaynagi-oluyor2.jpg

AYŞE ZÖNGÜR HEDEFLERİNİ PAYLAŞTI

Ziyarette bir konuşma yapan Ayşe Zöngür ise, Türkiye ikincisi olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Hem Kırıkkale’yi hem de ülkemizi uluslararası turnuvalarda temsil etmek. Bu başarımı elde etmemde emeği geçen antrenörüme ve aileme teşekkür ediyorum." dedi. Ayşe Zöngür'ün elde ettiği başarı, Kırıkkale'deki diğer genç sporculara da ilham kaynağı oldu. Ziyarete katılan sporcular, Ayşe Zöngür'ü tebrik ederek, onun başarısından motive olduklarını ifade ettiler.

Bu haber toplam 224 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.