Hokeyin kızları, Kırıkkale’yi gururlandırdı

Hokeyin kızları, Kırıkkale’yi gururlandırdı
 Muhabir
Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Kırıkkale Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi, spor alanında da adından söz ettiriyor.

Alanya'da heyecanla devam eden Okul Sporları Hokey Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda adını finale yazdıran taraf oldu.

BAŞARILARLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Alanya'da heyecanla devam eden Okul Sporları Hokey Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Kırıkkale Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi, başarıdan başarıya koşuyor. Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Kırıkkale Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi, spor alanında da adından söz ettiriyor. Alanya'da heyecanla devam eden Okul Sporları Hokey Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda adını finale yazdıran taraf oldu. Kızlar, turnuvadaki tüm rakiplerini yenerek adeta gövde gösterisi yapıyor ve Türkiye finaline yükselme başarısını gösterdi.

hokeyin-kizlari-kirikkaleyi-gururlandirdi-2.jpg

BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Bu muhteşem başarıdan dolayı büyük bir sevinç yaşayan Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, finalde Muğla ile karşı karşıya gelecek olan Kırıkkale temsilcisine şu sözlerle moral verdi:
"Muğla ile Türkiye final maçı oynayacak takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcu öğrencilerimizi ve onları bu zafere taşıyan antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İlimizi Türkiye finalinde en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum."
Kırıkkale Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi Hokey Kızları, finalde de zafer bayrağını dalgalandırmak için ter dökecekler.

Bu haber toplam 41 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.