Kırıkkale’de camiler arası futbol turnuvası başladı

Kırıkkale’de camiler arası futbol turnuvası başladı
 Muhabir
Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "Camiyi Seviyorum, Namazda Buluşuyorum" projesi kapsamında Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonunda, camiler arası futbol turnuvası başladı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Kırıkkale Etiler Olimpik Arena Halı Sahası’nda düzenlenen turnuvaya katılan öğrencileri ziyaret eden İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, gençlerle sohbet etti. Kırıkkale İl Müftülüğünce başlatılan projede çocuklar beş vakit namaza devamları ve yakınlarını da yanlarında getirmeleri üzerinden değerlendirme yapılıyor. Müftü Yaşar, “Bütün gençlerimizin spor alanında farkındalık oluşturması amacıyla elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz” dedi.

kirikkalede-camiler-arasi-futbol-turnuvasi-basladi2.jpg

EN ÖNEMLİ İBADETLERDEN BİRİ

Yaşar, "Camiler, Allah'ın evidir. Camilerde namaz kılmak, ibadet etmek ve Allah'a şükretmek için toplanırız. Namaz, İslam'ın en önemli ibadetlerinden biridir. Namaz kılmak, Allah'a olan bağlılığımızı gösterir. Namaza devam etmek, Allah'ın rızasını kazanmanın en önemli yollarından biridir." dedi. Yaşar, gençlere, turnuva vesilesiyle camileri daha yakından tanımalarını ve camilerde daha fazla vakit geçirmelerini tavsiye etti.

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.