Kırıkkale’de spor kompleksi yükseliyor!

Kırıkkale’de spor kompleksi yükseliyor!
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı devam eden 3 bin 500 kişilik spor kompleksi ile özel eğitim uygulama merkezi inşaatını yerinde inceledi. Makas, “Spor kompleksimiz tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale’ye büyük değer katacaktır” dedi.

BÜYÜK ALANLAR BULUNUYOR

Kırıkkale’de şampiyon gençlerin yetişmesi ve sporu sevdirmek amacıyla temeli atılan 3 bin 500 kişilik spor kompleksi inşaat çalışmaları devam ediyor. 17 bin 102 metrekare alan üzerinde inşa edilen spor kompleksi, tamamlanmasıyla birlikte büyük değer katacak. 3 bin 500 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi projesinde, 3 basketbol ve voleybol antrenman salonu, 6 bireysel spor salonu, 2 atış poligonu, özel dinlenme odası, kondisyon salonu, basın açıklama salonu ve protokol dinlenme salonları bulunuyor.

kirikkalede-spor-kompleksi-yukseliyor2.jpg

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Mehmet Makas, yapımı devam eden spor kompleksi ile Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Makas, yüzde 36’sı tamamlanan ve bu yıl içerisinde teslim edilmesi planlanan 3 bin 500 kişilik kapalı spor kompleksi hakkında bilgi aldı. Buradaki ziyaretin ardından Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Merkezi inşaatında da incelemelerde bulunan Makas, çalışmaların 2025 yılında tamamlanacağını bildirdi. Ziyaretlerde Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Çetin hazır bulundu.

kirikkalede-spor-kompleksi-yukseliyor6.jpg

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.