Kırıkkaleli kadınlardan kros başarısı

Kırıkkaleli kadınlardan kros başarısı
 Muhabir
Turkcell Kulüpler Kros 1. Ligi final ve U18-U20 eleme kademesi yarışları, Adana'da gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan Kırıkkale Kadın Kros Takımı, üçüncü oldu.

HEYECANLI GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta 7 kategoride gerçekleştirilen yarışlara Kırıkkale dahil 288 sporcu katıldı. Yarışlarda 7,5 kilometrede, Ömer Alkanoğlu büyük erkeklerde birinci olurken, büyük kadınlarda ise Gamze Altuntaş ilk sırada yer aldı. 18 yaş altı 3 kilometre yarışlarında erkeklerde Oğuzhan Ozan, kızlarda da Elif Akçiçek birinci oldu. Organizasyonda 4,5 kilometre 20 yaş altı kategorisinde erkeklerde Ali Tunç, kızlarda Edibe Yağız birinci olurken, büyükler mix 4x1,5 kilometrede Siirt Gelişim Spor Kulübü yarışı ilk sırada tamamladı.

kirikkaleli-kadinlardan-kros-basarisi2.jpg

HER KONUDA YANLARINDAYIZ

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Kulüpler Kros 1.Ligi Final müsabakasına katılan Kırıkkale Kadın Takımımız 3.oldu. 27 Ocak 2024 tarihinde Adana'da düzenlenen Kros 1.liginde 3.lük Kupası kazandırma başarısını gösteren sporcu ve Antrenörlerimizi tebrik ederiz. İnşallah ileriki süreçlerde takımımız daha da başarısının üzerine başarı koyarak yarışmalarda birinci olacaktır. Bizler her konuda takımımızın yanındayız. Çalışmalarında başarı temenni ederiz” dedi.

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.