Personellerimizle gurur duyuyoruz

Personellerimizle gurur duyuyoruz
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, il genelinde yurtlarda bulunan personellerle bir araya geldi. Güneş, bütün personellere İlk dönem göstermiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı personellerinize teşekkür etti.

YENİ DÖNEMDE BAŞARILAR DİLEDİ

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale’de bulunan Kızılırmak, Kaletepe, Ümmü Hatun, Hatice Hanım, Hamidiye ve Türkan Hatun yurtlarında görevli personeller ile bir araya geldi. Güneş, ilk dönem göstermiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı personellere teşekkür ederek, yeni dönemde de çalışmalarında başarılar diledi. Güneş, "Kırıkkale'de eğitim öğretimin en önemli paydaşlarından biri de yurtlarımızdır.”

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

“Yurtlarımızda görev yapan personellerimiz, öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatında önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle personellerimizin çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz. İlk dönem göstermiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı personellerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi. Güneş, toplantıda yurtlarda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.