Kırıkkale’de Şehitler dualarla anıldı

Kırıkkale’de Şehitler dualarla anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kırıkkale Şehitliği'nde düzenlenen törende şehitler dualarla anıldı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Kırıkkale'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Şehitlikte düzenlenen törende, Vali Mehmet Makas, Şehitlik Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Makas, aziz şehitlerin emaneti ailelerin ve kahraman gazilerin her daim baş tacı olduğunu ifade eden Vali Makas, "18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, bu toprakları bizlere kutsal vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları, tüm aziz şehitlerim ve vefat eden gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

kirikkalede-sehitler-dualarla-anildi2.jpg

KABİRLERE KARANFİL BIRAKTILAR

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından dualar edildi. Vali Makas, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan ve il protokolü şehitliklere karanfil bıraktı.

kirikkalede-sehitler-dualarla-anildi4.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bu haber toplam 281 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.