Harun Ulusoy: “Zafere adım adım ilerliyoruz”

Harun Ulusoy: “Zafere adım adım ilerliyoruz”
 Muhabir
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Yaylacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Coşkulu kalabalığa seslenen Ulusoy, “Allah’ın izniyle bu seçimi kazanıyoruz” dedi.

KIRIKKALE BİZE İNANIYOR, GÜVENİYOR

Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Yaylacık Mahallesi’nde bulunan vatandaşlarla buluştu. Birlik ve beraberlik mesajı veren Ulusoy, seçimin artık son evrelerine geldiklerini dile getirdi.

harun-ulusoy-zafere-adim-adim-ilerliyoruz2.jpg

Bu süreçte gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Ulusoy, “Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı vatandaşlarımızın desteğiyle bu seçimi kazanacağız. Kırıkkale halkı bizlere inanıyor ve güveniyor” dedi.

harun-ulusoy-zafere-adim-adim-ilerliyoruz4.jpg

ADIM ADIM ZAFERE İLERLİYORUZ

Başkan adayı Harun Ulusoy, Yaylacık Mahallesi’nde meşalelerle ve davul zurna eşliğinde karşılandı. Coşkulu kalabalık saatlerce Başkan Ulusoy diye slogan attı. Görsel şovun yaşandığı Yaylacık programı sonrasında halay çekildi.

harun-ulusoy-zafere-adim-adim-ilerliyoruz6.jpg

Ulusoy, “MHP Kırıkkale İl Başkanımız Murat Abalı ile birlikte kıymetli hemşehrilerimizle Yaylacık Mahalle'mizde bir araya geldik. Coşkulu bir şekilde bizleri karşılayan gönüldaşlarımızla seçim hakkında istişarelerde bulunduk. Zafere inanmış halkımızla emin adımlarla ilerliyoruz” ifadesinde bulundu.


KIRIKKALE HALKI DEĞİŞİM İSTİYOR

“Bir de şunu görüyoruz, Kırıkkaleli hemşehrilerimizin büyük bir çoğunluğu değişim istiyor. Bu değişimi sağlayacak tek parti Milliyetçi Hareket Partisi, tek adayı da Harun Ulusoy. Allah nasip ederse 31 Mart akşamında halkımızın istediği Harun Ulusoy’u başkan yapacağız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilal bayrağını belediyeye dikeceğiz inşallah. Kırıkkale’nin siyasetine Kırıkkale’nin algı operasyonlarına en güzel cevabı veriyoruz. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.